Calitate, nu cantitate!

Pare ciudat, nu? Sezonul trecut “U” avea o echipa plina de “vedete”, avea aspiratii (pana la un punct) europene, avea un autocar de ultima generatie si o medie a spectatorilor undeva pe la 9,000 . Avea, asadar, toate ingredientele unei “retete” de succes”.

Cu toate astea,  prezentul sezon, cu o echipa incropita in pripa dupa “mutarea secolului” catre Ploiesti a cvasi-integralitatii lotului, cu frecvente iesiri la rampa a celei care a devenit in timp record “cea mai urata femeie de catre toti Uistii” , cu un autocar chinezesc devenit proverbial , acest sezon spun, pentru mine este mult mai frumos si mult mai atragator. S-a cernut sita. In tribune au ramas adevaratii “U”isti. E de ajuns sa fi asistat la finalurile de meci cu Ceahlaul si Otelul, cand tribuna si peluza au fost un singur glas, ca sa intelegi, tu cititorule, ce vreau sa spun.

Pana la urma si fotbalul, ca orice sport, e tot o joaca, Una in care la fel de savuraosa e o ratare a lui Draghici ca si un super-gol al lui Grozav. Mai plina de emotie intrarea la sacrificiu a lui Sisi decat aparentul “metronom” polono-teuton Szukala. Ba chiar, indraznesc sa spun , mai pline de adrenalina cursele lui Alex sau Cleiton decat “suta de pase” a triunghiului Cristea-Marinescu-Pacurar.

Spectacolul tribunei, mai rarefiate dar mult mai vii, emotia, acel inegalabil “fularele sus” care uneste o intreaga tribuna cu peluza, imnul cantat invariabil in minutul 1 si in minutul 90, toate astea ma fac sa regasesc placerea cumva pierduta.

Kuki Lazar, sa fi mandru, parca mai mult ca oricand in ultimii 10-15 ani “U”istii din tribuna poarta insemne ale clubului, indiferent ca sunt sepci, fulare, tricouri. De la acest sentiment de “apartenenta” si “fratie” regasit dupa multi ani, putem incepe constructia. Anuntatii investitori nemti vor trebui sa tina cont de asta!

Haide “U”!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

noemiadrienn

Photography.Sports.Life

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: